Wie zijn wij

De kennel bestaat vanaf 1993 er wordt sinds die tijd hobbymatig gefokt met boxers en slovenky cuvac. Boxers zijn er bij ons al ongeveer 30 jaar de eerste boxer Wanda van Huize Marjanree kwam als een tweedehandsje bij ons. Zij moest herplaatst worden omdat het bij de eigenaar niet meer ging. Zij is als huishond gehouden. Na haar kwam Nadine van de Pierik. Met Nadine is het eerste nestje gefokt in samenwerking  met haar fokker.

Hierna bleef de intresse in het fokken bestaan. Er was inmiddels een berghond uit Slowakije bij gekomen voor de bewaking, dit ras kwam en komt nog erg weinig voor in Nederland ook was het de bedoeling daar mee  te gaan fokken . Wij zijn lid van de rasverenigingen voor de boxers is dit de Nederlandse Boxer club en voor de slovensky cuvac zijn dat de VHB in Nederland en CSC.ev in Duitsland. Verder heb ik de opleiding HKB in Barneveld gevolgd. En volg regelmatig seminars om op de hoogte te blijfen van wat er in de hondenwereld zo speelt.

De verzorging van onze honden is een intensieve bezigheid,  dit doe ik dan ook samen met mijn partner en de hulp van mijn moeder.

Reacties zijn gesloten.